Verzekering en betaling

Naar aanleiding van het eerste consult wordt een behandelplan opgesteld en een begroting gemaakt, deze worden per post naar u verzonden. Via de opgegeven codes kunt u in uw verzekeringspolis nakijken welk deel van de behandeling u vergoed krijgt. Dit bedrag kan per verzekeringsmaatschappij en per verzekeringspolis verschillen.

Betalingsvoorwaarden

Op de rekening die u ontvangt van Infomedics, namens Implantologie Utrecht, zijn de betalingsvoorwaarden van Infomedics B.V. van toepassing. 

  • De betalingsvoorwaarden van Infomedics, factoring maatschappij voor medische beroepen B.V. te Almere, zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Almere onder nummer 04048143.

Het is belangrijk dat u zich aan de betalingstermijn van 30 dagen houdt, anders is Infomedics wettelijk gerechtigd extra kosten in rekening te brengen. Voor vragen kunt ut terecht op de website van Infomedics of, tijdens kantooruren via 036-2031900.

Indienen bij verzekering

Infomedics declareert rechtstreeks bij uw verzekeraar. U krijgt een aanvullende nota van Infomedics voor het deel dat niet wordt vergoed door uw verzekeraar.

Buiten onze praktijkuren zijn wij telefonisch alleen voor spoedeisende gevallen bereikbaar via een semafoon.

Een afspraak maken voor een eerste of een vervolgbehandeling kunt u telefonisch doen. Hiervoor belt u maandag t/m donderdag tussen 09.00 - 13.00 uur of tussen 14.00 - 15.30 uur met telefoonnummer 030 - 2672215. Buiten deze tijden kunt u inspreken op het antwoordapparaat.

In overleg met u bereiken we het beste eindresultaat. We zetten onze ervaring, kennis en capaciteiten in voor een optimale zorg om zo op lange termijn gezond peri-implantair weefsel te behouden.

"We streven continu naar beter. Betere zorg, betere communicatie, betere instrumenten en methodieken en nog meer kennis over de behandeling en professie."

- Prof. dr. Fridus van der Weijden, oprichter en partner

Afspraak maken of
meer informatie:

T 030 - 2672215

implantologie@paropraktijk.nl

Bezoekadres:
Livingstonelaan 466
3526 JB UTRECHT

Routebeschrijving

Blijf op de hoogte:

Facebook
Linkedin
 

© 2000 implantologie•utrecht  •  Algemene voorwaarden  •  Disclaimer  •  Privacyverklaring

© 2015 - 2024 Implantologie Utrecht |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf