Gecertificeerd

Implantologie Utrecht is momenteel NEN-EN 15224 gecertificeerd. Deze Europese norm is gericht op zorgprocessen en beoogt de eisen en concepten van de ISO 9001:2008 bij te stellen en te specificeren voor de specifieke omstandigheden in zorg en welzijn. Wat betekent dit voor u?

Certificatie is dé manier om zichtbaar te maken dat een zorg-organisatie intern de zaken goed op orde heeft, dat de patiënt altijd centraal staat en dat de organisatie voortdurend en systematisch werkt aan verbetering. Als een managementsysteem is gecertificeerd volgens de norm, betekent het dat de interne bedrijfsvoering optimaal is geregeld. Dit levert veel op, namelijk: goede producten en diensten, gemotiveerde medewerkers, minder kosten en het allerbelangrijkste: tevreden patiënten.

Aangezien kwaliteitszorg een continu proces is, moeten tussentijdse controles (audits) waarborgen dat de kwaliteitsnormen voortdurend worden gehaald en nageleefd.

Buiten onze praktijkuren zijn wij telefonisch alleen voor spoedeisende gevallen bereikbaar via een semafoon.

Een afspraak maken voor een eerste of een vervolgbehandeling kunt u telefonisch doen. Hiervoor belt u maandag t/m donderdag tussen 09.00 - 13.00 uur of tussen 14.00 - 15.30 uur met telefoonnummer 030 - 2672215. Buiten deze tijden kunt u inspreken op het antwoordapparaat.

In overleg met u bereiken we het beste eindresultaat. We zetten onze ervaring, kennis en capaciteiten in voor een optimale zorg om zo op lange termijn gezond peri-implantair weefsel te behouden.

"We streven continu naar beter. Betere zorg, betere communicatie, betere instrumenten en methodieken en nog meer kennis over de behandeling en professie."

- Prof. dr. Fridus van der Weijden, oprichter en partner

Afspraak maken of
meer informatie:

T 030 - 2672215

implantologie@paropraktijk.nl

Bezoekadres:
Livingstonelaan 466
3526 JB UTRECHT

Routebeschrijving

Blijf op de hoogte:

Facebook
Linkedin
 

© 2000 implantologie•utrecht  •  Algemene voorwaarden  •  Disclaimer  •  Privacyverklaring

© 2015 - 2024 Implantologie Utrecht |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf