Implantologie voor patiënten

Een implantaat ziet er uit als een schroef en is gemaakt van titanium, een lichaamsvriendelijk materiaal waar het kaakbot goed aan hecht. Het implantaat vervangt de wortel van de verloren kies of tand. Op het implantaat kan vervolgens bijvoorbeeld een kunstgebit of een kroon bevestigd worden.

Onze implantologen maken gebruik van het implantaatsysteem van de Zwitserse firma Straumann. Dit systeem is de basis van een duurzaam gebit. Er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de lange termijn resultaten van dit implantaat systeem.

In sommige gevallen maken onze implantologen gebruik van het Dental Ratio Oktagon implantaatsysteem van de Duitse Firma Meisinger.

 

 

 

Buiten onze praktijkuren zijn wij telefonisch alleen voor spoedeisende gevallen bereikbaar via een semafoon.

Een afspraak maken voor een eerste of een vervolgbehandeling kunt u telefonisch doen. Hiervoor belt u maandag t/m donderdag tussen 09.00 - 13.00 uur of tussen 14.00 - 15.30 uur met telefoonnummer 030 - 2672215. Buiten deze tijden kunt u inspreken op het antwoordapparaat.

In overleg met u bereiken we het beste eindresultaat. We zetten onze ervaring, kennis en capaciteiten in voor een optimale zorg om zo op lange termijn gezond peri-implantair weefsel te behouden.

"We streven continu naar beter. Betere zorg, betere communicatie, betere instrumenten en methodieken en nog meer kennis over de behandeling en professie."

- Prof. dr. Fridus van der Weijden, oprichter en partner

Afspraak maken of
meer informatie:

T 030 - 2672215

implantologie@paropraktijk.nl

Bezoekadres:
Livingstonelaan 466
3526 JB UTRECHT

Routebeschrijving

Blijf op de hoogte:

Facebook
Linkedin
 

© 2000 implantologie•utrecht  •  Algemene voorwaarden  •  Disclaimer  •  Privacyverklaring

© 2015 - 2024 Implantologie Utrecht |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf