Bevoegdheid

Wij zijn bevoegd te werken als tandarts-implantoloog en werken volledig volgens de regels van de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG).

De wet BIG regelt de zorgverlening door beroepsbeoefenaren. Alleen wie in het BIG register is ingeschreven, mag de door de wet beschermde titel van ‘tandarts’ voeren. Het BIG-register is een onderdeel van het Agentschap Centraal Informatiepunt Beroepen Gezondheidszorg (CIBG). In het BIG-register kunt ook u nagaan of uw tandarts wel echt een officiële tandarts is en of er een eventuele beperking in de bevoegdheid is aangetekend.
 

Prof. dr. G.A. van der Weijden

BIG-inschrijfnummer: 89024884602

klik hier voor CV

drs. L.J. Pull ter Gunne        

BIG-inschrijfnummer: 99063417702

klik hier voor CV

De wettekst van de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG) vindt u op www.overheid.nl. Het zoekpad op deze site is: Wet en regelgeving, zoeken op deel van de tekst: Wet BIG.

Buiten onze praktijkuren zijn wij telefonisch alleen voor spoedeisende gevallen bereikbaar via een semafoon.

Een afspraak maken voor een eerste of een vervolgbehandeling kunt u telefonisch doen. Hiervoor belt u maandag t/m donderdag tussen 09.00 - 13.00 uur of tussen 14.00 - 15.30 uur met telefoonnummer 030 - 2672215. Buiten deze tijden kunt u inspreken op het antwoordapparaat.

In overleg met u bereiken we het beste eindresultaat. We zetten onze ervaring, kennis en capaciteiten in voor een optimale zorg om zo op lange termijn gezond peri-implantair weefsel te behouden.

"We streven continu naar beter. Betere zorg, betere communicatie, betere instrumenten en methodieken en nog meer kennis over de behandeling en professie."

- Prof. dr. Fridus van der Weijden, oprichter en partner

Afspraak maken of
meer informatie:

T 030 - 2672215

implantologie@paropraktijk.nl

Bezoekadres:
Livingstonelaan 466
3526 JB UTRECHT

Routebeschrijving

Blijf op de hoogte:

Facebook
Linkedin
 

© 2000 implantologie•utrecht  •  Algemene voorwaarden  •  Disclaimer  •  Privacyverklaring

© 2015 - 2024 Implantologie Utrecht |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf