Van kunstgebit naar klikgebit

Implantaten zijn een goede oplossing voor wie alle tanden en kiezen mist.

Een kunstgebit heeft namelijk als nadeel dat het vaak niet helemaal perfect past en los komt tijdens praten en eten. Hierdoor merkt u constant dat u een kunstgebit draagt, wat oncomfortabel is en u wellicht minder zeker maakt.

Door het plaatsen van implantaten in de kaak kan het kunstgebit worden vastgeklikt op de implantaten. De huidige prothese kan aangepast worden na het plaatsen van de implantaten of er kan een nieuwe prothese gemaakt worden.

Een 'klikgebit' in de onderkaak wordt grotendeels vergoed door de basisverzekering. Daarom ligt deze behandeling binnen ieders bereik.

 

Buiten onze praktijkuren zijn wij telefonisch alleen voor spoedeisende gevallen bereikbaar via een semafoon.

Een afspraak maken voor een eerste of een vervolgbehandeling kunt u telefonisch doen. Hiervoor belt u maandag t/m donderdag tussen 09.00 - 13.00 uur of tussen 14.00 - 15.30 uur met telefoonnummer 030 - 2672215. Buiten deze tijden kunt u inspreken op het antwoordapparaat.

In overleg met u bereiken we het beste eindresultaat. We zetten onze ervaring, kennis en capaciteiten in voor een optimale zorg om zo op lange termijn gezond peri-implantair weefsel te behouden.

"We streven continu naar beter. Betere zorg, betere communicatie, betere instrumenten en methodieken en nog meer kennis over de behandeling en professie."

- Prof. dr. Fridus van der Weijden, oprichter en partner

Afspraak maken of
meer informatie:

T 030 - 2672215

implantologie@paropraktijk.nl

Bezoekadres:
Livingstonelaan 466
3526 JB UTRECHT

Routebeschrijving

Blijf op de hoogte:

Facebook
Linkedin
 

© 2000 implantologie•utrecht  •  Algemene voorwaarden  •  Disclaimer  •  Privacyverklaring

© 2015 - 2024 Implantologie Utrecht |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf